Премијерлигашка трка: Стари циљ за ново гостовање

До одласка на зимску паузу остала су нам још два испита, а пут Угљевика на мегдан екипи Звијезде 09 одлазимо са титулом јесењег шампиона, али и циљем да се оствари нова побједа.

„Наш циљ је да у преостале двије утакмице јесењег дијела сезоне освојимо шест бодова јер то је једину пут ка титули. Екипа Звијезде 09 је савладала Зрињски у прошлом колу и тако су доказали да имају квалитет без обзира што су посљедњи на табели. За нас је веома важно да освојимо свих шест бодова, а то што смо први на крају јесењег дијела не значи ништа јер ништа нисмо освојили нити смо изборили пласман на европску сцену. Ако хоћемо да освојимо титулу, а то нам је циљ, онда у сваку утакмицу морамо да идемо на побједу.“, поручио је Јово Лукић.

Истог мишљења је и Макс Јурај Ћелић који каже да су сва премијерлигашка гостовања тешка на свој начин, те да екипа мора да има пун фокус и концентрацију од прве до посљедње минуте.

„Екипа је пуна самопоуздања и морамо да наставимо у истом ритму. Сва гостовања су тешка, а и због временских услова терени су све тежи за игру тако да сада до изражаја долази карактер екипе. Ми смо, са овом серијом одличних резултата, показали да смо карактерна екипа. Важно је да будемо сконцентрисани од почетка до краја. Нема никаквог опуштања. Првенство је маратон, а ми смо тек на пола пута. За нас је свака наредна утакмица најважнија.“, рекао је Ћелић.

Утакмица на Градском стадиону у Угљевику на програму је у суботу (9. децембар) са почетком у 13.00 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.