ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА ПРЕД МЕЧ У САРАЈЕВУ

У просторијама ФК Борац одржана је прес конференција пред гостовање у Сарајеву истоименој екипи. Меч се игра у недјељу у 18.30 часова на стадиону “Асим Ферхатовић Хасе“ на Кошеву уз директан ТВ пренос на БХТ1.

Шеф стручног штаба Владо Јагодић је истакао да ће Борац ићи на побједу.

– Раније сам рекао да ћемо у свакој утакмици ићи на побједу, а тако ће бити и на Кошеву. Под знаком питања су наступи повријеђених Милана Муминовића и Стеве Николића, а за Дарка Малетића још увијек чекамо потребан сертификат из Њемачке. Сигурно у тиму неће бити повријеђених Борислава Микића, Немање Дамјановића и од раније одсутног Марка Максимовића, док је Срђан Граховац кажњен због жутих картона. Међутим, ја вјерујем у своје момке и мислим да можемо пружити добар меч у Сарајеву – рекао је Јагодић.

Капитен Вуле Тривуновић такође је истакао да очекује добар резултат против тренутно првопласираног тима на табели Премијер лиге.

– На играчима Сарајева је сигурно велики притисак, јер и публика од њих очекује да наставе побједничку серију. Ми ћемо бити сигурно растерећенији и мислим да ми можемо наставити нашу серију успјеха – оптимиста је Тривуновић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.