|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 10.09.2010. u 11:40

PRES-KONFERENCIJA PRED MEČ U SARAJEVU

U prostorijama FK Borac održana je pres konferencija pred gostovanje u Sarajevu istoimenoj ekipi. Meč se igra u nedjelju u 18.30 časova na stadionu ”Asim Ferhatović Hase” na Koševu uz direktan TV prenos na BHT1.

Šef stručnog štaba Vlado Jagodić je istakao da će Borac ići na pobjedu.

– Ranije sam rekao da ćemo u svakoj utakmici ići na pobjedu, a tako će biti i na Koševu. Pod znakom pitanja su nastupi povrijeđenih Milana Muminovića i Steve Nikolića, a za Darka Maletića još uvijek čekamo potreban sertifikat iz Njemačke. Sigurno u timu neće biti povrijeđenih Borislava Mikića, Nemanje Damjanovića i od ranije odsutnog Marka Maksimovića, dok je Srđan Grahovac kažnjen zbog žutih kartona. Međutim, ja vjerujem u svoje momke i mislim da možemo pružiti dobar meč u Sarajevu – rekao je Jagodić.

Kapiten Vule Trivunović takođe je istakao da očekuje dobar rezultat protiv trenutno prvoplasiranog tima na tabeli Premijer lige.

– Na igračima Sarajeva je sigurno veliki pritisak, jer i publika od njih očekuje da nastave pobjedničku seriju. Mi ćemo biti sigurno rasterećeniji i mislim da mi možemo nastaviti našu seriju uspjeha – optimista je Trivunović.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net