ПРЕСКОЧИТИ ОЛИМПИК НА ПУТУ ЗА ЕВРОПУ

Дерби меч 24. кола БХ Телеком Премијер лиге БиХ игра се на стадиону Отока у Сарајеву. Судар два конкурента у борби за треће мјесто привлачи посебну пажњу и управо из тог разлога делегирано је шест судија на челу са Гораном Параџиком из Љубушког. Бањалучани данас путују у Сарајево са жељом да сутра забиљеже позитиван резултат и тако наставе успјешан прољећни низ. Након утакмице против Градине тренер Старчевић се пожалио на неефикасност своје екипе, али вјерује да је то била пролазна слабост.

На нашем путу за Европу неопходно је да са високом оцјеном апсолвирамо Олимпик. Гледамо на овај меч као да је најважнији у сезони, мада од старта прољећног дијела говоримо да је свака наредна утакмица најбитнија. Наш сутрашњи ривал је везао двије побједе и са доста амбиција улази у завршницу првенства. Имају неколико квалитетних појединаца и само уколико наметнемо наш стил игре можемо се надати повољном резултату. Покушаћемо искористити чињеницу да су они нешто слабији у прекидима, док смо ми на том сегменту радили у протекла три дана, поготово на офанзивним прекидима јер мислим да ту лежи наша шанса – истакао је Старчевић.

Играчи силно желе наредне сезоне заиграти на европској сцени, а велики допринос у Борчевим побједама у наставку шампионата даје Ведран Кантар. Продоран и агресиван, уз одличан центаршут, биће један од најопаснијих пред голом Олимпика.

Очекује нас изузетно тешка утакмица. Ривал је веома опасан, али већ од недјеље смо максимално сконцентрисани на њихове лоше и добре стране. Одлично смо их скаутирали и ако се будемо држали договора из свлачионице онда позитиван резултат неће изостати – нагласио је Кантар.

У договору са медицинским тимом одлучено је да Авдукић пропусти овај меч и потпуно спреман дочека недјељни дерби против Сарајева. У тим се враћају Теиновић и Жарић, а тренер Старчевић најављује најбољу поставу у сутрашњем сусрету. Меч Олимпик – Борац почиње у 17 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.