ПРИХВАТАМО УЛОГУ ФАВОРИТА

У Борчевој свлачионици влада умјерени оптимизам уочи суботње утакмице са Славијом. Кажемо умјерени, јер Борац не бјежи од улоге фаворита, али исто тако респектује резултате Славије које је овај клуб остварио у прва два кола. Биће то права посластица за све оне који дођу на Градски стадион, јер су двобоји ових тимова увијек привлачили посебну пажњу.

– Добро смо проучили игру Славије у прва два кола. Против Широког су одиграли јако добро и извукли бод, док су у мечу са Травником показали одређене слабости, међутим то се није осјетило на резултату. Њихова очекивања су да ће нападачком и агресивном игром доћи до жељеног циља, али исто тако и ми имамо рецепт за њихову игру, па се искрено надам да ћемо оправдати улогу фаворита – истакао је Слободан Старчевић, шеф стручног штаба Борца.

И поред бројних натписа протекле седмице и чињенице да су се дуго вукли „репови“ од утакмице са Жељезничаром, све мисли играча су усмјерене ка сутрашњем двобоју.

– Ми се нисмо бавили дешавањима на Грбавици, већ смо то оставили по страни и трудили се да исправимо одређене недостатке у игри како би концентрисани дочекали Славију. Осим Распудића, који има картоне, и повријеђеног Синише Дујаковића, сви остали фудбалери су на располагању. Радује вијест да је Ален Башић добио потребан сертификат и да ћемо моћи рачунати на овог поузданог играча – рекао је Старчевић.

Утакмицу Борац – Славија судиће Данијел Пајић (Бијељина) са помоћницима Стевом Перићем (Бијељина) и Жељком Марићем (Добој). Делегат меча је Мухарем Курић (Доњи Вакуф). Цијене улазнице су: ЗАПАД ВИП – 10 КМ, ЗАПАД – 6 КМ, ИСТОК – 3 КМ и СЈЕВЕР – 3 КМ.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.