|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.08.2012. u 12:40

PRIHVATAMO ULOGU FAVORITA

U Borčevoj svlačionici vlada umjereni optimizam uoči subotnje utakmice sa Slavijom. Kažemo umjereni, jer Borac ne bježi od uloge favorita, ali isto tako respektuje rezultate Slavije koje je ovaj klub ostvario u prva dva kola. Biće to prava poslastica za sve one koji dođu na Gradski stadion, jer su dvoboji ovih timova uvijek privlačili posebnu pažnju.

– Dobro smo proučili igru Slavije u prva dva kola. Protiv Širokog su odigrali jako dobro i izvukli bod, dok su u meču sa Travnikom pokazali određene slabosti, međutim to se nije osjetilo na rezultatu. Njihova očekivanja su da će napadačkom i agresivnom igrom doći do željenog cilja, ali isto tako i mi imamo recept za njihovu igru, pa se iskreno nadam da ćemo opravdati ulogu favorita – istakao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Borca.

I pored brojnih natpisa protekle sedmice i činjenice da su se dugo vukli “repovi” od utakmice sa Željezničarom, sve misli igrača su usmjerene ka sutrašnjem dvoboju.

– Mi se nismo bavili dešavanjima na Grbavici, već smo to ostavili po strani i trudili se da ispravimo određene nedostatke u igri kako bi koncentrisani dočekali Slaviju. Osim Raspudića, koji ima kartone, i povrijeđenog Siniše Dujakovića, svi ostali fudbaleri su na raspolaganju. Raduje vijest da je Alen Bašić dobio potreban sertifikat i da ćemo moći računati na ovog pouzdanog igrača – rekao je Starčević.

Utakmicu Borac – Slavija sudiće Danijel Pajić (Bijeljina) sa pomoćnicima Stevom Perićem (Bijeljina) i Željkom Marićem (Doboj). Delegat meča je Muharem Kurić (Donji Vakuf). Cijene ulaznice su: ZAPAD VIP – 10 KM, ZAPAD – 6 KM, ISTOK – 3 KM i SJEVER – 3 KM.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net