PRIPREME FK BORAC U ANTALIJI: PARADE POSLIJE „PACKI“ TRENERA

Golmanski trio Borca radi paklenim tempom, ali i pokazuje da će protivnici teško da zatresu mrežu.

Fudbaleri Borca odradili i drugi današnji trening u Antaliji, ovog puta na terenu odmah pored hotela, tako da nije bilo vožnje autobusom, već su trebali da samo prođu pored kompleksa bazena da bi stigli do njega.

Trening je kasnio dvije, tri minute, ali nije bilo razloga za brigu, jer je toliko trebalo da radnik održavanja napusti teren poslije tek odrađenog valjanja.

Nakon zagrijavanja i uvodnog dijela, radilo se na posjedu lopte, da bi na kraju uslijedila i igra na dva gola.

Svi fudbaleri žele da se nametnu treneru Vojvodiću, pa je tempo bio paklen, a išlo se na svaku loptu i bez zadrška. Bilo je tu i par reklo bi se ozbiljnijih startova, ali sve je ostalo u granicama normalnog i proteklo u odličnoj atmosferi.

Dok su igrači ispunjavali zadatke trenera Darka Vojvodića i njegovog pomoćnika Nemanje Zlojutra na drugom dijelu terena golmani Marko Savatović, novajlija Kenan Topolović i mladi kadet Luka Damjanović su imali poseban „dril“ kod trenera golmana Vladimira Damjanića.

Sudeći po prikazanom Borac u nastavku sezone može ozbiljno računati na čuvare mreže, iako je trebalo neko vrijeme da Damjanić“ izvuče“ iz njih ono najbolje.

Poslije nekoliko njegovih strožijih naredbi i demonstracija uslijedila je reakcija i oni su mu se odužili odličnim radom, a posebno je bila zapažena intervencija Savatovića, koji je odmah pobrao i čestitke trenera.

Trener golmana Borca zadovoljan je urađenim do sada, posebno ga raduje atmosfera među golmanima i zdrava konkurencija.

izvor: mondo.ba

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.