PROBLEMA IMA, DILEME NEMA – JURIŠ NA POBJEDU

Borac u meču 32. kola m:tel Premijer lige BiH dočekuje novog osvajača Kupa BiH, ekipu mostarskog Veleža. Rođeni dolaze u dobrom raspoloženju na Gradski stadion. Borac je prvi duel ovih ekipa u Banjaluci dobio 2:0, dok je drugi meč prekinut zbog divljanja domaćih navijača, pa je službenim rezultatom naš tim slavio 3:0.

-Od četvrtka ujutro razmišljam o tome kako napraviti atmosferu i kako da budemo u top stanju da dobijemo osvajača Kupa BiH. Svima u klubu treba da bude cilj da dobijemo utakmicu i da se na najbolji mogući način u ovoj sezoni oprostimo od naših navijača. Biće mnogo izostanaka, imamo maksimalno 12 ili 13 zdravih igrača. U zapisniku treba da bude 18 igrača, ako ih nema klub plaća kaznu. S obzirom da se naši juniori bore za omladinskog prvaka BiH neki prvotimci koji su povrijeđeni moraće na klupu, rekao je trener Borca Tomislav Ivković i dodao:

– Svi se zadovoljavate primarnim ciljem, a šta to znači, da prestanemo živjeti. Šta svi mi hoćemo, veće plate, više lopti, bolje dresove, lagodniji zivot… Kako to ostvariti, primarnim ciljem, ja to ne želim, želim promijeniti takvo razmišljanje. Kao igrač osvajao sam kupove, pa nisam lagodno išao na sljedeći meč već sa mnogo samopouzdanja. Velež će sigurno doći da igra da ostvari što bolji rezultat, jasan je Ivković.

Utakmica Borac – Velež igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 16.30 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.