Прорадила Борчева машина: Побједа за нови залет у премијерлигашкој сезони

„Изгледаћемо све боље како вријеме буде одмицало.“ дало се чути минулих дана у Платоновој улици, а потврда тих ријечи стигла је у другом премијерлигашком испиту. Није против Игмана кренуло онако како су прижељкивали сви који су пристигли на Градски стадион.

Гости су повели у 24.минуту, а онда су наши „црвено плави“ заиграли онако како сви очекују од њих. До краја полувремена стигли смо до преокрета који је режирао Милан Макарић са два постигнута гола (26′, 45+’), а тамо гдје смо стали у првом наставили смо у другом полувремену. Милан Макарић асистирао је Рикарду Кортесу (69′), а до краја утакмице у листу стријелаца уписао се и Давид Чавић (76′) за коначних 4:1 у Борчеву корист и прву премијерлигашку побједу у овој сезони.

„Честитам играчима на побједи. Ми смо били под императивом и није била лака утакмица. Требала нам је побједа за самопоуздање. Кроз припреме смо имали доста проблема, дошло је и доста играча. Један период смо се припремали за једну утакмицу против Аустрије, што нам је одузело доста времена јер смо са Аустријом знали начин на који ћемо играти, а послије смо ушли у првенство гдје играмо на један други начин. Нисмо то добро урадили против Жељезничара, али данас је било доста боље и на нама је да наставимо да радимо и припремамо се за утакмице које предстоје. Има још ствари које треба да поправимо, али најважније је да смо побиједили.“, рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.

У наредној рунди идемо у госте екипи Слоге Меридиан.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.