ПРОТИВ ВЕЛЕЖА БЕЗ КАЛКУЛАЦИЈА

Отвореном и храбром игром екипа Борца се жели супротставити домаћину у Врапчићима. И једни и други имају сјајан низ овог прољећа. Борац је без пораза, док је Вележ пет утакмица без примљеног гола, а девет мечева траје њихова серија непобиједивости. Због обавеза око профи лиценце екипу Борца ће на сутрашњем мечу водити тандем Јандрић – Крунић, али актуелни шеф стручног штаба вјерује да ће Борац остати непоражен.

Ми желимо да задржимо треће мјесто, то је наша обавеза јер циљ је наступ на европској сцени наредне сезоне. О квалитетима Вележа не треба трошити ријечи, јер су својим играма током другог дијела сезоне показали да њихова игра има главу и реп. Додатни проблем би могла представљати врућина и висока температура, али ако желимо да забиљежимо успјех онда нам то не смије бити алиби или евентуални изговор – нагласио је Старчевић.

Адмир Рашчић је постигао свој првенац у дресу Борца у прошлом колу. У Мостару ће добити пуну минутажу јер је својим односом и залагањем то и заслужио.

Ако будемо приказали игру на нивоу претходних утакмица не сумњам да ћемо се уздигнуте главе вратити из Мостара. Уз сав респект према Вележу сматрам да имамо квалитетнији састав и да је наша обавеза да наставимо низ непобиједивости, како би задржали треће мјесто на табели.

На данашњој прес конференцији и ветерани Борца су се обратили новинарима, најавивши ревијалну утакмицу са ветеранима Црвене звезде, којом ће бити обиљежено 25 година од освајања Купа Маршала Тита.

У оквиру одржавања „Црвено-плаве“ донаторске вечери ми ћемо угостити 13. маја са почетком у 17 часова ветеране Црвене звезде на челу са предсједником Драганом Џајићем, одиграти једну ревијалну утакмицу, а сав приход од продатих улазница биће намијењен за изградњу помоћних терена, који ће омогућити несметан рад будућим генерацијама Борца – истакли су предсједник Борца Слободан Радуљ и један од јунака Борчевог успјеха 1988. године Слободан Каралић.

Утакмица Вележ – Борац игра се сутра са почетком у 14 часова, а правду ће дијелити Илија Живковић из Орашја.

Полазак:

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.