|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 03.05.2013. u 14:37

PROTIV VELEŽA BEZ KALKULACIJA

Otvorenom i hrabrom igrom ekipa Borca se želi suprotstaviti domaćinu u Vrapčićima. I jedni i drugi imaju sjajan niz ovog proljeća. Borac je bez poraza, dok je Velež pet utakmica bez primljenog gola, a devet mečeva traje njihova serija nepobijedivosti. Zbog obaveza oko profi licence ekipu Borca će na sutrašnjem meču voditi tandem Jandrić – Krunić, ali aktuelni šef stručnog štaba vjeruje da će Borac ostati neporažen.

Mi želimo da zadržimo treće mjesto, to je naša obaveza jer cilj je nastup na evropskoj sceni naredne sezone. O kvalitetima Veleža ne treba trošiti riječi, jer su svojim igrama tokom drugog dijela sezone pokazali da njihova igra ima glavu i rep. Dodatni problem bi mogla predstavljati vrućina i visoka temperatura, ali ako želimo da zabilježimo uspjeh onda nam to ne smije biti alibi ili eventualni izgovor – naglasio je Starčević.

Admir Raščić je postigao svoj prvenac u dresu Borca u prošlom kolu. U Mostaru će dobiti punu minutažu jer je svojim odnosom i zalaganjem to i zaslužio.

Ako budemo prikazali igru na nivou prethodnih utakmica ne sumnjam da ćemo se uzdignute glave vratiti iz Mostara. Uz sav respekt prema Veležu smatram da imamo kvalitetniji sastav i da je naša obaveza da nastavimo niz nepobijedivosti, kako bi zadržali treće mjesto na tabeli.

Na današnjoj pres konferenciji i veterani Borca su se obratili novinarima, najavivši revijalnu utakmicu sa veteranima Crvene zvezde, kojom će biti obilježeno 25 godina od osvajanja Kupa Maršala Tita.

U okviru održavanja “Crveno-plave” donatorske večeri mi ćemo ugostiti 13. maja sa početkom u 17 časova veterane Crvene zvezde na čelu sa predsjednikom Draganom Džajićem, odigrati jednu revijalnu utakmicu, a sav prihod od prodatih ulaznica biće namijenjen za izgradnju pomoćnih terena, koji će omogućiti nesmetan rad budućim generacijama Borca – istakli su predsjednik Borca Slobodan Radulj i jedan od junaka Borčevog uspjeha 1988. godine Slobodan Karalić.

Utakmica Velež – Borac igra se sutra sa početkom u 14 časova, a pravdu će dijeliti Ilija Živković iz Orašja.

Polazak:

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net