|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 13.08.2016. u 22:59

PRVI TRIJUMF ”CRVENO-PLAVIH”

Fudbaleri Borca zabilježili su prvu pobjedu u šampionatu Republike Srpske savladavši na Gradskom stadionu ekipu Kozare iz Gradiške rezultatom 2:0. Izabranici Zorana Dragišića pitanje pobjednika riješili su već nakon prvih 25 minuta, poslije kojih je naš tim već stekao prednost od dva gola; oba puta precizan je bio Miloš Dujković i to u 7. i 24. minutu.

U sedmom minutu korner je izveo Antić, loptu glavom zahvatio Guzina i prebacio je do Dujkovića, koji takođe glavom matira gostujućeg čuvara mreže. Devet minuta kasnije Kozara je propustila šansu da stigne do izjednačenja: slobodan udarac izveo je Neven Bunić, a loptu ispod prečke izvadio Asmir Avdukić.

Borac je konačan rezultat postavio u 24. minutu: ponovo je izveden korner, Dujković prvo glavom šutirao i pogodio odbrambenog igrača gostiju, nakon čega lopta ponovo dolazi do njega, te Dujković ovog puta nogom koristi drugu šansu koja mu se ukazala.

Najbolju šansu za gol u nastavku su propustili gosti i to u 63. minutu, kada je Erić izgubio loptu na Borčevoj polovini, Dejan Kojić je krenuo sam prema golu, ali je Kiso uspio da ga zaustavi.

U narednom kolu, koje se igra 20. i 21. avgusta, Borac će gostovati u Mrkonjić Gradu ekipi Slobode.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net