ПУЗИГАЋА БЛИЗУ ПОВРАТКА

Бојан Пузигаћа, дефанзивац Краковије, близу је повратка у редове Борца, док је доскорашњи дефанзивац ОФК Београд Марко Милић договорио услове сарадње и очекује се потпис двогодишњег уговора.

Челници екипе са Градског стадиона ужурбано раде на стварању екипе за што бољи наступ на међународној сцени (квалификације за Европску лигу). Тренер Славиша Божичић имаће доста измијењен састав на располагању. Задњу линију појачаће Милић, који је досад носио дрес Бежаније и ОФК Београд.

„Ради се о добром дефанзивцу који је био по жељи Божичића и спортског директора Дарка Љубојевића. Са њим је све договорено и очекује се потписивање уговора. Сигурни смо да ће бити право појачање пред мечеве на међународној сцени“, рекао је Радмило Шиповац, директор Борца.

Након ангажовања штопера, челници клуба су у потрази за лијевим беком и нападачем. Мјесто уз лијеву аут линију требало би да зазуме Пузигаћа, а једна од опција је и ангажовање Слободана Лакичевића, који је један дио своје каријере провео у Бајеру из Леверкузена. У БиХ је носио дрес Вележа.

„Прва жеља нам је Пузигаћа, али нећемо моћи дуго да чекамо да буде ријешна његова ситуација у Пољској. Ако ускоро не буде ријешена ситуација мораћемо да потражимо друга рјешења, а међу њима је и Лакичевић“, казао је Љубојевић.

Бањалучане су досад појачали Асмир Авдукић, Далибор Козић, Јоцо Стокић, Славиша Дугић, Ведран Кантар и Марко Живковић, док су клуб напустили Немања Билбија, Саша Кајкут, Марко Максимовић, Борис Распудић и Душко Стајић. У клубу више не рачунају на Леонида Ћорића и Перицу Иветића, који нису пристали на нове уговоре. Поменути тандем тренира одвојено од остатка екипе.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.