|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 19.06.2012. u 8:59

PUZIGAĆA BLIZU POVRATKA

Bojan Puzigaća, defanzivac Krakovije, blizu je povratka u redove Borca, dok je doskorašnji defanzivac OFK Beograd Marko Milić dogovorio uslove saradnje i očekuje se potpis dvogodišnjeg ugovora.

Čelnici ekipe sa Gradskog stadiona užurbano rade na stvaranju ekipe za što bolji nastup na međunarodnoj sceni (kvalifikacije za Evropsku ligu). Trener Slaviša Božičić imaće dosta izmijenjen sastav na raspolaganju. Zadnju liniju pojačaće Milić, koji je dosad nosio dres Bežanije i OFK Beograd.

„Radi se o dobrom defanzivcu koji je bio po želji Božičića i sportskog direktora Darka Ljubojevića. Sa njim je sve dogovoreno i očekuje se potpisivanje ugovora. Sigurni smo da će biti pravo pojačanje pred mečeve na međunarodnoj sceni“, rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca.

Nakon angažovanja štopera, čelnici kluba su u potrazi za lijevim bekom i napadačem. Mjesto uz lijevu aut liniju trebalo bi da zazume Puzigaća, a jedna od opcija je i angažovanje Slobodana Lakičevića, koji je jedan dio svoje karijere proveo u Bajeru iz Leverkuzena. U BiH je nosio dres Veleža.

„Prva želja nam je Puzigaća, ali nećemo moći dugo da čekamo da bude riješna njegova situacija u Poljskoj. Ako uskoro ne bude riješena situacija moraćemo da potražimo druga rješenja, a među njima je i Lakičević“, kazao je Ljubojević.

Banjalučane su dosad pojačali Asmir Avdukić, Dalibor Kozić, Joco Stokić, Slaviša Dugić, Vedran Kantar i Marko Živković, dok su klub napustili Nemanja Bilbija, Saša Kajkut, Marko Maksimović, Boris Raspudić i Duško Stajić. U klubu više ne računaju na Leonida Ćorića i Pericu Ivetića, koji nisu pristali na nove ugovore. Pomenuti tandem trenira odvojeno od ostatka ekipe.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net