RASPUDIĆ I PUZIGAĆA PREUZIMAJU BRIGU O KADETSKOJ SELEKCIJI

Boris Raspudić i Bojan Puzigaća preuzeće brigu o kadetskoj selekciji FK Borac. Klupska fudbalska budućnost nije mogla pasti u bolje ruke, pa će tako naši kadeti od sada stasavati uz dva nekadašnja „Borčeva“ kapitena, za koje je crveno plava boja simbol vjernosti, časti i požrtvovanosti. Obojica na stolu su imali ponudu da ostanu u stručnom štabu Nenada Lalatovića, ali su odlučili da se late posla u omladinskoj školi. Boris Raspudić nema dilemu i poručuje da je ovo potez od višestruke koristi za sve.

„Imao sam ponudu klupskog rukovodstva da ostanem stručnom štabu Nenada Lalatovića. S obzirom da Nenad dovodi asistente sa kojima sarađuje već godinama, mišljenja sam da ne bih dobio ulogu koja bi mi omogućila napredak i zato sam odlučio da se u narednoj sezoni posvetim radu u omladinskoj školi. Smatram da je to pravi potez, i za mene, i za klub, i za igrače koje trenutno imamo u omladinskim selekcijama. Moj zadatak je da preuzmem brigu o kadetskoj selekciji i smatram da ću svojim znanjem, iskustvom i maksimalnom odgovornošću doprinijeti još boljem igračkom razvoju naših mladih fudbalera.“, kaže Raspudić.

Nakon što je okačio kopačke o klin, Boris se posvetio trenerskoj karijeri, a u FK Borac vratio se minule sezone. Želja mu je, kaže, samo jedna, da napreduje svakim novim treningom.

„Ja sebe, i dalje, vidim u seniorskom fudbalu, ali moj, prevashodni, cilj ostaje da se razvijam i usavršavam kao trener. Smatram da to mogu da napravim iskorak kroz rad u omladinskim selekcijama i da će mi to biti od koristi u daljoj trenerskoj karijeri.“, ističe Raspudić

Pun je hvale na račun dolaska Nenada Lalatovića kojem je poželio svu sreću na klupi FK Borac.

„Želim još jednom da se zahvalim klupskom rukovodstvu na ponudi da budem dio stručnog štaba Nenada Lalatovića. Smatram da je njegov dolazak dobra stvar za klub i očekujem pomak na svim poljima.“, kaže Raspudić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.