РАСТЕРЕЋЕНО ДО ДОБРОГ РЕЗУЛТАТА

vitez-borac

Предстојећег викенда на програму су мечеви 8. кола Лиге за опстанак БХ Телеком Премијер лиге БиХ. Борац је гост Витеза. Обе екипе знају своју судбину. Домаћин иде у нижи ранг док су црвено – плави обезбиједили опстанак у елити. Биће ово четврти дуел ове двије екипе ове сезоне. Оба дуела на Градском стадиону у Бањалуци Борац је добио са минималних 1:0, док је једини дуел у Витезу завршен без голова.

– У екипи се осјети једно велико олакшање како смо изборили опстанак. Шеф ће у наредна три дуела пружити шансу млађима да видимо на кога можемо рачунати у наредној сезони. Идемо тамо да се надигравамо и направимо добар резултат, рекао је Марко Максимовић, помоћни тренер Борца.

Што се кадровске ситуације тиче, шеф струке црвено – плавих Дарко Војводић нема проблема са суспендованим играчима. Поред дуже вријеме одсутних Тркуље, Дујаковића и Кондића, против Витеза неће наступити ни Лучић, који је обновио повреду, те Глишић такође због повреде и Јаничић, због приватних обавеза.

– Идемо растерећeни у Витез и даћемо све од себе да тријумфујемо, ако ништа онда због нас самих и због овог клуба, категоричан је везиста Махир Карић.

Утакмица Витез – Борац игра се сутра на Градском стадиону у Витезу. Почетак је заказан за 17.00 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.