РЕАКЦИЈЕ НА ЖРИЈЕБ КУПА

У екипи Борца сви су свјесни да су у осмини финала Купа БиХ добили најтежег ривала. Међутим, страха од сарајевског Жељезничара нема.

– Горе сигурно није могло, али шта да се ради. Нама сада преостаје да остваримо добар резултат у Бановићима и да направимо добру увертиру за први меч Купа, на нашем терену, гдје ћемо сигурно имати велику подршку вјерних навијача. Не би било лоше да смо добили неког од тимова из нижег ранга, али наше амбиције ове сезоне у оба такмичења су високе и без обзира на име ривала наш циљ је пролазак у четвртфинале Купа. Ми смо тренутно на првом мјесту првенствене табеле – рекао је тренер Владо Јагодић.

Управа клуба је већ почела да води бригу око организације утакмице, која ће бити одиграна 29. септембра у 17 часова уз директан ТВ пренос.

– Због мечева Лиге шампиона и директног ТВ преноса меч у Бањалуци игра се у 17, а реванш седам дана касније од 20 часова. Ја лично очекујем повољан резултат у првом сусрету, али и да се радујемо након меча на Грбавици, као што је то било у мају ове године. Можда је добро што ћемо већ у осмини финала елиминисати највећег конкурента за трофеј у Купу – истакао је директор радмило Шиповац.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.