|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 21.09.2010. u 15:30

REAKCIJE NA ŽRIJEB KUPA

U ekipi Borca svi su svjesni da su u osmini finala Kupa BiH dobili najtežeg rivala. Međutim, straha od sarajevskog Željezničara nema.

– Gore sigurno nije moglo, ali šta da se radi. Nama sada preostaje da ostvarimo dobar rezultat u Banovićima i da napravimo dobru uvertiru za prvi meč Kupa, na našem terenu, gdje ćemo sigurno imati veliku podršku vjernih navijača. Ne bi bilo loše da smo dobili nekog od timova iz nižeg ranga, ali naše ambicije ove sezone u oba takmičenja su visoke i bez obzira na ime rivala naš cilj je prolazak u četvrtfinale Kupa. Mi smo trenutno na prvom mjestu prvenstvene tabele – rekao je trener Vlado Jagodić.

Uprava kluba je već počela da vodi brigu oko organizacije utakmice, koja će biti odigrana 29. septembra u 17 časova uz direktan TV prenos.

– Zbog mečeva Lige šampiona i direktnog TV prenosa meč u Banjaluci igra se u 17, a revanš sedam dana kasnije od 20 časova. Ja lično očekujem povoljan rezultat u prvom susretu, ali i da se radujemo nakon meča na Grbavici, kao što je to bilo u maju ove godine. Možda je dobro što ćemo već u osmini finala eliminisati najvećeg konkurenta za trofej u Kupu – istakao je direktor radmilo Šipovac.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net