РЕМИ БЕЗ ГОЛОВА У НОВОМ ГРАДУ

Фудбалери Борца јуче су у петој контролној утакмици у склопу припрема за наредну сезону одиграли меч без голова на новоградском стадиону Млакве са домаћом Слободом. Шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић у споменутом сусрету прилику је дао играчима са мањом минутажом, као и онима који нису играли у претходној контролној утакмици против Интера у Запрешићу.

Тако су јучерањи меч почели Ружић, Бечелић, Рунић, Јевтић, Субић, Томчић, Савић, Предраговић, Савановић, Илић и Мацановић. У посљедњих тридесетак минута прилику су добили Гајић, Јовичић, Пилиповић, Кременовић, Грујић, Радиновић, Жижовић, Јовић, Дујаковић и Малбашић, док су на поштеди били Авдукић, Стокић, Костић и Ђајић.

Треба истаћи да су за Борац у јучерашњој утакмици наступили задњи везни Чедомир Томчић (1987. годиште) и голман Лука Гајић (1994. годиште). Томчић је у досадашњој каријери наступао за Цемент из Беочина, Инђију и Јавор, док је Гајић прошао омладинску школу Динама, боравио на проби у београдском Партизану, потписао уговор са чланом Суперлиге Србије, а потом био прослијеђен на позајмицу у Телеоптик. У наредних неколико дана биће познато да ли ће споменути двојац у наредној сезони носити дрес Великана из Платонове.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.