|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 23.07.2014. u 16:58

REMI BEZ GOLOVA U NOVOM GRADU

Fudbaleri Borca juče su u petoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za narednu sezonu odigrali meč bez golova na novogradskom stadionu Mlakve sa domaćom Slobodom. Šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović u spomenutom susretu priliku je dao igračima sa manjom minutažom, kao i onima koji nisu igrali u prethodnoj kontrolnoj utakmici protiv Intera u Zaprešiću.

Tako su jučeranji meč počeli Ružić, Bečelić, Runić, Jevtić, Subić, Tomčić, Savić, Predragović, Savanović, Ilić i Macanović. U posljednjih tridesetak minuta priliku su dobili Gajić, Jovičić, Pilipović, Kremenović, Grujić, Radinović, Žižović, Jović, Dujaković i Malbašić, dok su na poštedi bili Avdukić, Stokić, Kostić i Đajić.

Treba istaći da su za Borac u jučerašnjoj utakmici nastupili zadnji vezni Čedomir Tomčić (1987. godište) i golman Luka Gajić (1994. godište). Tomčić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Cement iz Beočina, Inđiju i Javor, dok je Gajić prošao omladinsku školu Dinama, boravio na probi u beogradskom Partizanu, potpisao ugovor sa članom Superlige Srbije, a potom bio proslijeđen na pozajmicu u Teleoptik. U narednih nekoliko dana biće poznato da li će spomenuti dvojac u narednoj sezoni nositi dres Velikana iz Platonove.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net