|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 25.04.2014. u 16:46

REVANŠIRATI SE ZVIJEZDI ZA JESENJI PORAZ

Prvi od preostala tri meča do kraja Premijer lige Borac će odigrati sutra (17 časova) na Gradskom stadionu protiv Zvijezde iz Gradačca. Igrači Vinka Marinovića u posljednja tri prvenstvena kola igraju protiv timova iz donjeg dijela tabele i žele maksimalnih 9 bodova.

U meč sa Zvijezdom ulazimo oslabljeni jer zbog tri žuta kartona pravo nastupa nema Vladan Grujić, zbog povreda do kraja sezone neće igrati Stefan Dujaković i Nebojša Runić, a pred ovu utakmicu na povrede se žale i Siniša Dujaković i Igor Žuržinov, tako da u sutrašnju utakmicu ulazimo sa samo 13 igrača. Međutim, igrači koji će istrčati na teren moraju da pokažu da su kvalitetniji od Zvijezde i uknjiže tri boda – rekao je pomoćni trener Marko Maksimović na današnjoj konferenciji za novinare.

Prvotimac Borca Srđan Grahovac ne sumnja da će Borac u prvom od preostala tri meča stići do pobjede.

Pred ovu utakmicu imamo i motiv više jer nas je Zvijezda pobijedila u prvom dijelu sezone. Iako ulazimo desetkovani, bez nekoliko igrača po ko zna koji put u sezoni, obećavam bespoštednu borbu sa naše strane i siguran sam u osvajanje bodova – rekao je Grahovac.

Inače, između utakmice prethodnog kola sa Širokim Brijegom i predstojeće sa Zvijezdom Marinovićevi izabranici odigrali su i utakmicu drugog kola Kupa Grada protiv Budućnosti iz Šargovca na Gradskom stadionu i trijumfovali rezultatom 6:0.

Saopštenje zaposlenih

Tokom današnjeg dana zaposleni u Fudbalskom klubu Borac izdali su saopštenje koje Vam prenosimo u cjelosti.

Ovih dana smo svjedoci da se vrši veliki pritisak na novu upravu kluba. Mi zaposlenici kluba, ovim saopštenjem želimo da jasno kažemo javnosti da podržavamo rad nove uprave, koja od svog formiranja do danas radi transparentno i temeljito na uvođenju reda i rješavanju nagomilanih problema, kao što su mnogobrojni sudski procesi, dugovanja prema igračima, trenerima, radnoj zajednici i poboljšanju infrastrukture kluba.

Uvjereni smo da će nova uprava kluba, na čelu sa Draškom Ilićem, pronaći modalitete rješavanja nagomilanih problema i svjesni te činjenice mi ih u potpunosti podržavamo.

Zaposleni FK Borac

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net