РЕЗУЛТАТ У ДРУГОМ ПЛАНУ

Фудбалери Борца сутра ће у пријатељској утакмици на Градском стадиону са почетком у 17 часова снаге одмјерити са трећепласираним тимом Суперлиге Србије, београдском Црвеном звездом. Тим поводом данас је у Трофејној сали одржана конференција за новинаре, на којој су се присутнима обратили шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић, капитен Владан Грујић и дугогодишњи капитен Драшко Жарић, којем ће утакмица са српским суперлигашем бити посљедња у каријери.

У свом обраћању, Мариновић је истакао да је резултат у сутрашњој утакмици у другом плану.

Почаствовани смо што играмо један овакав меч, али резултат није примаран. Најважније је да стадион буде добро испуњен, да и једна и друга екипа пруже квалитетну партију, те да се нико не повриједи пред наставак Премијер лиге и прву наредну утакмицу са Витезом. Током играчке каријере сам наступао за Црвену звезду, оставио траг и одређене емоције постоје, међутим у каријери сам играо за четири клуба, сваки ми је у срцу, а сада сам преокупиран само Борцем који ми је омогућио да постанем квалитетан фудбалер – рекао је Мариновић.

Дрес београдског клуба једно вријеме носио је и садашњи капитен Борца Владан Грујић, који наглашава да према сутрашњем ривалу не гаји никакве емоције.

За разлику од шефа, немам никаква осјећања према Црвеној звезди јер сам тамо провео само пола године и практично „прошао“ кроз клуб. Сутра, као што је и тренер рекао, најважније је да се избјегну повреде и да Драшка испратимо у фудбалску пензију како доликује и да му се захвалимо за све што је учинио за овај клуб – рекао је Грујић.

Драшко Жарић у редове Великана из Платонове стигао је 2002. године из Омладинца. На питање који би детаљ или утакмицу из своје каријере у Борцу издвојио, Драшко није имао одговор.

Тешко је одговорити на то питање јер сам у овом клубу прошао све, од испадања у нижи ранг такмичења преко повратка у Премијер лигу до освајања Купа и првенства и наступа у Европи. У БиХ сам са Борцем освојио све што се може освојити и тиме је све речено – поручио је дугогодишњи носилац капитенске траке клуба из Платонове улице.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.