Рослан Барски нови је члан „црвено плаве“ фудбалске породице

Рођен је у Холону, 3. јануара 1992. године, а прве фудбалске кораке направио је у тамошњем Хапоелу.
Таленат је избрусио у Макабију из Тел Авива, сениорску каријеру градио је у израелском шампиону и бројним другим тамошњим клубовима, а фудбалски пут сада га је довео у наш клуб.
Рослан Барски нови је члан „црвено плаве“ фудбалске породице.
„Свидјела ми се идеја да се окушам и ван Израела, а челни људи бањалучког Борца представили су ми амбициозан пројекат који ми се одмах свидио. Знам да клуб јуриша на трофеје, и да је лига веома занимљива, тако да је ово један прави изазов за мене. Надам се да ће сарадња бити успјешна и да ћу својим играма „купити“ навијаче, те да ћу оставити добар траг у Борцу. Име клуба ми се посебно свиђа, и одмах знам шта се очекује од мене на терену.“, рекао је Барски који је одмах продужио на Златибор да се прикључи новим саиграчима.
Тамо ће га сачекати и први човјек нашег клуба Милан Тегелтија који не крије задовољство због доласка израелског креативца.
„Рослан је већ дуже вријеме на нашем скенеру и драго ми је што је одлучио да дође у наш клуб. Сматрам да ће бити велико појачање, али терен ће, као и увијек, бити једино мјерило. На њему је да се докаже и наметне стручном штабу и увјерен сам да ће врло брзо показати сав свој квалитет.“, рекао је Тегелтија.
Рослане, добродошао у Борчеву породицу!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.