„RUDARSKI“ ZA IZLAZAK IZ KRIZE

Fudbaleri Borca predvođeni novim trenerom Nemanjom Miljanovićem jure prvi prvenstveni trijumf. Rival u šestom kolu m:tel Premijer lige BiH crveno-plavima je ekipa Rudara u Prijedoru. U Borcu svi vjeruju da će upravo promjena trenera izazvati pozitivni šok kod igrača i da će to rezultirati sa prva tri boda.

-Poštujem ekipu Rudara, koja se u prethodnim susretima pokazala kao veoma čvrsta, ali je jasno da je kvalitet na našoj strani. Na ovih nekoliko treninga pod mojim vođstvom ekipa je stvarno dobro radila i vjerujem da će se to vidjeti u Prijedoru. Naša želja je da se što prije vratimo na normalan kolosijek i još jednom ponavljam da su za to najbolji lijek dobar rad i pobjede. Igrači su svjesni da nam odgovara samo pobjeda i tako ćemo se i postaviti, rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.

Naš stručni štab ne može da računa na Đorđa Milojevića, koji odrađuje crveni karton, te na Marka Kujundžića i Dinu Ćorića zbog povreda.

-Očekuje nas krajiški derbi. Znamo kakve su to utakmice. Uz svo uvažavanje rivala, mi tražimo pobjedu kojom bi krenuli ka gornjem dijelu tabele i najavili izlazak iz rezultate krize, jasan je vezista Aleksandar Vojnović.

Utakmica Rudar Prijedor – Borac igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Prijedoru. Početak je u 17.00 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.