|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 05.09.2015. u 14:36

SA HAJDUČKIH VODA U BORBU ZA BODOVE

Fudbaleri banjalučkog Borca su prvenstvenu pauzu zbog nastupa reprezentacija u kvalifikacijama za Evropski šampionat iskoristili da odrade mini ciklus priprema u SRC “Hajdučke vode” i kako bi se što bolje upoznali sa novim šefom stručnog štaba Petrom Kurćubićem.

Nakon šest osvojenih bodova u isto toliko uvodnih kola u BH Telekom Premijer ligi Borac je u situaciji kada mu je predstojeći duel protiv Travnika (srijeda, 19:30) od velike važnosti jer samo pobjedom se može vratiti poljuljano samopouzdanje. Svaki novi kiks na domaćem terenu znatno bi otežao situaciju. Svjesni su toga i u redovima crveno-plavih.

Nama je prioritet da pokušamo uigrati sve linije tima i da se kroz razgovor sa igračima upoznam najbolje što mogu sa svakim od njih. Radimo naporno, dva puta dnevno, što je jedan od preduslova da nastavak šampionata dočekamo potpuno spremni – istakao je novi šef stručnog štaba Petar Kurćubić.

Kurćubiću je na raspolaganju kompletan igrački kadar, mladi Redžić se u potpunosti vratio treninzima, a raduje i podata da nema povrijeđenih. Iako je bilo planirano da ekipa boravi u Drvaru tokom ovih mini priprema, rukovodstvo kluba je odabralo planinu Borja.

Odličan potez smo napravili dolaskom u SRC “Hajdučke vode”, gdje smo naišli na ljubazne domaćine i gostoprimstvo kakvo se samo poželjeti može. Na usluzi su nam fudbalski teren, teretana i saune, kao i prateći objekti koji ovu destinciju čine privlačnom – rekao je direktor FK Borac Robert Zrilić.

Ekspedicija Borca u SRC “Hajdučke vode” ostaje do nedjelje, kada se vraća u Banjaluku, gdje će trenirati do susreta sa Travnikom. Biće to debi trenera Kurćubića na klupi crveno-plavih, a u klubu iz Platonove očekuju da će novi strateg svojim znanjem i iskustvom pomoći da klub izađe iz trenutne rezultatske krize.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net