Sa tri lopte u mreži Tuzla Sitija fudbaleri našeg kluba stigli do nova tri boda!

Gradski stadion je ostao neosvojiva tvrđava, a sa tri lopte u mreži Tuzla Sitija fudbaleri našeg kluba stigli su do nova tri boda.

Nikola Ninković je načeo goste (22′), a potom je  Aleksandar Vojnović duplirao prednost (35′).

Tačku na ovu utakmicu stavio je Momčilo Mrkaić (73′).

„Želio bih da čestitam svojim igračima. Dobili smo utakmicu sa 3:0 nakon dugo vremena i bili smo, za razliku od utakmice sa Širokim Brijegom, veoma efikasni. Nismo promašili ključne šanse, a kada smo stigli do trećeg gola utakmica je praktično bila završena.“, rekao je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac.

Sa nova tri boda fudbaleri Borca narednu premijerligašku rundu dočekuju sa još više samopouzdanja.

„Najvažnije je za nas da smo dobili utakmicu i da, nakon konačnog formiranja tabele, krenemo sa pripremom za narednu, ali i sve ostale utakmice koje nam slijede i da idemo prema svom cilju. Neće biti lako i svaka utakmica će biti teška. Ipak, to je fudbal i očekujem da nam ova pobjeda donese još više samopouzdanja. Nadam se da će biti još napretka u igri i da ćemo biti i efikasniji.“, kaže Marinović.

„Crveno plavi“ odigrali su odličnu utakmicu uz debi Janeza Pišeka, ali i Stefana Marčetića, pitomca naše omladinske škole.

„Svima nam je drago što smo ubacili mladog Marčetića koji ima tek 16 godina. Ovo će mu biti lijepa uspomena i podstrek za dalji rad. Priliku je dobio i Pišek iako dugo nije igrao. Pružio je dobru partiju sa samo tri nedjelje rada.“, rekao je Marinović.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.