|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 29.04.2011. u 20:52

SA “TUŠNJA“ KA TITULI

Pred fudablerima Borca su dva uzastopna gostovanja, u Tuzli i Prijedoru u kojima žele da osvoje najmanje četiri boda, a sakupljanje cijelog plijena značilo bi i korak do prve titule u prvenstvu BiH.

Pred gostovanje na stadionu „Tušanj“ protiv starog sportskog prijatelja i rivala, Slobode optimizam vlada u taboru lidera premijerligaškog karavana. Iako Banjalučani na posljednja tri gostovanja (Velež, Slavija, Zrinjski) nisu ni postigli ni primili gol trener Vlado Jagodić vjeruje da će u „gradu soli“ ostvariti uspjeh i srušiti neugodnu tradiciju.

– Pobjeda je jedino što nas interesuje u ovom trenutku i daćemo sve od sebe da trijumfujemo u Tuzli.  Pre svega nadam se da ćemo imati bolje izdanje nego na prethodnim gostovanjima, pre svega u Mostaru protiv Zrinjskog. Verujem da ćemo u Tuzli popraviti i taj segment igre, postići rezultat koji nas vodi ka tituli. Imamo određeni problem s realizacijom, ali je krajnje vrjeme da i mi proradimo. Nadam se da će to biti upravo na „Tušnju“ – jasan je Jagodić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net