САОПШТЕЊЕ ФК БОРАЦ: ФУЗИЈА СА КРУПОМ НИЈЕ ОПЦИЈА!

Фудбалски клуб Борац огласио се данас саопштењем за јавност поводом информација о наводној фузији фудбалских клубова Борац и Крупа. Саопштење Вам доносимо у цјелости.

Протеклих дана у јавности су се провлачиле информације о фузији Великана из Платонове са Фудбалским клубом Крупа из Крупе на Врбасу. Овим путем желимо да обавијестимо цјелокупну спортску јавност Бањалуке, Републике Српске и Босне и Херцеговине да споменута фузија са дотичним клубом никада није ни била нити ће бити опција док год Фудбалским клубом Борац управља актуелно руководство.

У 90 година богатој историји Клуба било је много успона и падова, те исправних и лоших одлука управа. Пред актуелним руководством се налази много изазова, али се нећемо бавити прошлошћу, већ само будућношћу, односно развојем омладинске школе и домаћег играчког кадра са циљем стабилизације клуба и експресног повратка у Премијер лигу БиХ, а своју енергију нећемо трошити узалуд ни на кога, нити на Савез, нити на било који клуб у Републици Српској.

Желимо да поручимо цјелокупној јавности да смо свјесни снаге Великана из Платонове. Наша рука је пружена свима, а на другима је да размисле и одлуче да ли желе да је прихвате.

У наредној такмичарској сезони Република Српска ће имати само два представника у Премијер лиги Босне и Херцеговине: Радник из Бијељине и Крупу из Крупе на Врбасу. Фудбалски клуб Борац овим клубовима жели све најбоље и поручује им да им наредне године долази у помоћ.

На крају, наглашавамо да ћемо се, уколико будемо жељели да се обратимо некоме, то учинити путем званичног саопштења за јавност.

ЈЕДАН ЈЕ БОРАЦ!

Фудбалски клуб Борац

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.