|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 21.05.2016. u 12:21

SAOPŠTENJE FK BORAC: FUZIJA SA KRUPOM NIJE OPCIJA!

Fudbalski klub Borac oglasio se danas saopštenjem za javnost povodom informacija o navodnoj fuziji fudbalskih klubova Borac i Krupa. Saopštenje Vam donosimo u cjelosti.

Proteklih dana u javnosti su se provlačile informacije o fuziji Velikana iz Platonove sa Fudbalskim klubom Krupa iz Krupe na Vrbasu. Ovim putem želimo da obavijestimo cjelokupnu sportsku javnost Banjaluke, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine da spomenuta fuzija sa dotičnim klubom nikada nije ni bila niti će biti opcija dok god Fudbalskim klubom Borac upravlja aktuelno rukovodstvo.

U 90 godina bogatoj istoriji Kluba bilo je mnogo uspona i padova, te ispravnih i loših odluka uprava. Pred aktuelnim rukovodstvom se nalazi mnogo izazova, ali se nećemo baviti prošlošću, već samo budućnošću, odnosno razvojem omladinske škole i domaćeg igračkog kadra sa ciljem stabilizacije kluba i ekspresnog povratka u Premijer ligu BiH, a svoju energiju nećemo trošiti uzalud ni na koga, niti na Savez, niti na bilo koji klub u Republici Srpskoj.

Želimo da poručimo cjelokupnoj javnosti da smo svjesni snage Velikana iz Platonove. Naša ruka je pružena svima, a na drugima je da razmisle i odluče da li žele da je prihvate.

U narednoj takmičarskoj sezoni Republika Srpska će imati samo dva predstavnika u Premijer ligi Bosne i Hercegovine: Radnik iz Bijeljine i Krupu iz Krupe na Vrbasu. Fudbalski klub Borac ovim klubovima želi sve najbolje i poručuje im da im naredne godine dolazi u pomoć.

Na kraju, naglašavamo da ćemo se, ukoliko budemo željeli da se obratimo nekome, to učiniti putem zvaničnog saopštenja za javnost.

JEDAN JE BORAC!

Fudbalski klub Borac

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net