САОПШТЕЊЕ ФК БОРАЦ: ЈАГОДИЋ ТРЕНЕР, БОРАЦ БЕЗ СПОРТСКОГ ДИРЕКТОРА

Фудбалски клуб Борац огласио се данас саопштењем за јавност, истакавши да Зорана Драгишића на функцији шефа стручног штаба мијења Владо Јагодић. Саопштење Вам доносимо у цјелости.

Зоран Драгишић је због лоших резултата у прва три кола Прве лиге Републике Српске поднио оставку на функцију шефа стручног штаба Фудбалског клуба Борац. Управни обор је прихватио Драгишићеву оставку, а нови први тренер екипе биће Владо Јагодић.

Драгишић је у прва три кола са екипом Борца забиљежио учинак од једне побједе, једног неријешеног резултата и једног пораза те се црвено-плави након 270 минута налазе на петом мјесту.

Иначе, Влади Јагодићу ће ово бити четврти мандат на клупи Великана из Платонове: био је први тренер тима у сезони 2008-09, затим у сезони 2010-11, када је освојена титула шампиона БиХ, и на крају 2015. године.

Такође, желимо да се дотакнемо и ситуације око Бранимира Тулића, који је у Борцу обављао функцију спортског директора и то до 31. маја, када му је истекао уговор. Од тог датума, Тулић је клубу помагао волонтерски и колико су му то обавезе дозвољавале. Функција спортског директора до даљњег ће бити упражњена одлуком клуба, односно све док се не изабере кандидат који ће моћи помоћи клубу у оној мјери у којој клуб жели. Фудбалски клуб Борац се захваљује господину Тулићу на свему до сада учињеном, као и досадашњем шефу стручног штаба Зорану Драгишићу.

Фудбалски клуб Борац

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.