|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 23.08.2016. u 15:31

SAOPŠTENJE FK BORAC: JAGODIĆ TRENER, BORAC BEZ SPORTSKOG DIREKTORA

Fudbalski klub Borac oglasio se danas saopštenjem za javnost, istakavši da Zorana Dragišića na funkciji šefa stručnog štaba mijenja Vlado Jagodić. Saopštenje Vam donosimo u cjelosti.

Zoran Dragišić je zbog loših rezultata u prva tri kola Prve lige Republike Srpske podnio ostavku na funkciju šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac. Upravni obor je prihvatio Dragišićevu ostavku, a novi prvi trener ekipe biće Vlado Jagodić.

Dragišić je u prva tri kola sa ekipom Borca zabilježio učinak od jedne pobjede, jednog neriješenog rezultata i jednog poraza te se crveno-plavi nakon 270 minuta nalaze na petom mjestu.

Inače, Vladi Jagodiću će ovo biti četvrti mandat na klupi Velikana iz Platonove: bio je prvi trener tima u sezoni 2008-09, zatim u sezoni 2010-11, kada je osvojena titula šampiona BiH, i na kraju 2015. godine.

Takođe, želimo da se dotaknemo i situacije oko Branimira Tulića, koji je u Borcu obavljao funkciju sportskog direktora i to do 31. maja, kada mu je istekao ugovor. Od tog datuma, Tulić je klubu pomagao volonterski i koliko su mu to obaveze dozvoljavale. Funkcija sportskog direktora do daljnjeg će biti upražnjena odlukom kluba, odnosno sve dok se ne izabere kandidat koji će moći pomoći klubu u onoj mjeri u kojoj klub želi. Fudbalski klub Borac se zahvaljuje gospodinu Tuliću na svemu do sada učinjenom, kao i dosadašnjem šefu stručnog štaba Zoranu Dragišiću.

Fudbalski klub Borac

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net