САОПШТЕЊЕ ФК БОРАЦ: КУСТУРИЋ ОСТАЈЕ ПРЕДСЈЕДНИК

Фудбалски клуб Борац огласио се саопштењем за јавност које Вам доносимо у цјелости, а које се тиче медијских навода око промјена на функцији предсједника клуба.

У претходних неколико дана у појединим бањалучким медијима појавила се информација да ће актуелног предсједника Фудбалског клуба Борац Дејана Кустурића на функцији коју обавља замијенити бивши фудбалер и власник грађевинског предузећа Хоризонт Бранко Ковачевић. Фудбалски клуб Борац, с тим у вези, жели да упозна цјелокупну спортску јавност да до споменутих промјена неће доћи, те да ће Дејан Кустурић и у наредном периоду обављати функцију на коју је изабран 18. јануара текуће године на изборној сједници Скупштине клуба.

ФК Борац истиче да ће господин Ковачевић бити један од чланова Управног одбора јер је исказао жељу да помогне клубу у тренутној ситуацији, а фирма чији је власник Бранко Ковачевић је финансијски помогла Борцу на донаторској вечери, због чега се посебно захваљујемо.

Циљеви актуелног руководства остају исти: приоритет је изградња помоћних терена и на томе ће тренутни челници клуба истрајати, а са резултатске стране експресан повратак Борца у Премијер лигу Босне и Херцеговине.

ФК БОРАЦ БАЊАЛУКА

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.