|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 24.07.2016. u 11:59

SAOPŠTENJE FK BORAC: KUSTURIĆ OSTAJE PREDSJEDNIK

Fudbalski klub Borac oglasio se saopštenjem za javnost koje Vam donosimo u cjelosti, a koje se tiče medijskih navoda oko promjena na funkciji predsjednika kluba.

U prethodnih nekoliko dana u pojedinim banjalučkim medijima pojavila se informacija da će aktuelnog predsjednika Fudbalskog kluba Borac Dejana Kusturića na funkciji koju obavlja zamijeniti bivši fudbaler i vlasnik građevinskog preduzeća Horizont Branko Kovačević. Fudbalski klub Borac, s tim u vezi, želi da upozna cjelokupnu sportsku javnost da do spomenutih promjena neće doći, te da će Dejan Kusturić i u narednom periodu obavljati funkciju na koju je izabran 18. januara tekuće godine na izbornoj sjednici Skupštine kluba.

FK Borac ističe da će gospodin Kovačević biti jedan od članova Upravnog odbora jer je iskazao želju da pomogne klubu u trenutnoj situaciji, a firma čiji je vlasnik Branko Kovačević je finansijski pomogla Borcu na donatorskoj večeri, zbog čega se posebno zahvaljujemo.

Ciljevi aktuelnog rukovodstva ostaju isti: prioritet je izgradnja pomoćnih terena i na tome će trenutni čelnici kluba istrajati, a sa rezultatske strane ekspresan povratak Borca u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

FK BORAC BANJALUKA

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net