САОПШТЕЊЕ ФК БОРАЦ ПРЕД УТАКМИЦУ СА ФК ПАРТИЗАН

Фудбалски клуб Борац огласио се саопштењем за јавност, које Вам доносимо у цјелости.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ УТАКМИЦЕ СА ПАРТИЗАНОМ

Фудбалски клуб Борац обавјештава цјелокупну јавност да је у досадашња 4 дана, колико траје продаја улазница за утакмицу са Партизаном, требовано и продато око 7500 улазница, те да је у продаји остало нешто више од 2700, које ће бити доступне за куповину и сутра од 12 часова на благајнама Градског стадиона.

Такође, овим путем Фудбалски клуб Борац жели да се захвали многим фирмама са подручја града, које су купиле одређен број улазница и тиме финансијски помогле нашем клубу.

Што се тиче спортског дијела, овим путем истичемо задовољство што Фудбалски клуб Партизан у Бањалуку долази у комплетном саставу, са изузетком Дарка Брашанца, који је недавно добио позив у репрезентацију Србије за мечеве са Пољском и Естонијом.

На крају, још једном желимо да истакнемо да утакмица са Партизаном почиње у 17:30 часова, те позивамо наше суграђане да крену раније према стадиону због очекиваних гужви како на улазима, тако и око стадиона, и с тим у вези, донесена је одлука да се капије стадиона за публику отварају два часа прије почетка утакмице, односно у 15:30.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.