|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 24.03.2016. u 19:32

SAOPŠTENJE FK BORAC PRED UTAKMICU SA FK PARTIZAN

Fudbalski klub Borac oglasio se saopštenjem za javnost, koje Vam donosimo u cjelosti.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM UTAKMICE SA PARTIZANOM

Fudbalski klub Borac obavještava cjelokupnu javnost da je u dosadašnja 4 dana, koliko traje prodaja ulaznica za utakmicu sa Partizanom, trebovano i prodato oko 7500 ulaznica, te da je u prodaji ostalo nešto više od 2700, koje će biti dostupne za kupovinu i sutra od 12 časova na blagajnama Gradskog stadiona.

Takođe, ovim putem Fudbalski klub Borac želi da se zahvali mnogim firmama sa područja grada, koje su kupile određen broj ulaznica i time finansijski pomogle našem klubu.

Što se tiče sportskog dijela, ovim putem ističemo zadovoljstvo što Fudbalski klub Partizan u Banjaluku dolazi u kompletnom sastavu, sa izuzetkom Darka Brašanca, koji je nedavno dobio poziv u reprezentaciju Srbije za mečeve sa Poljskom i Estonijom.

Na kraju, još jednom želimo da istaknemo da utakmica sa Partizanom počinje u 17:30 časova, te pozivamo naše sugrađane da krenu ranije prema stadionu zbog očekivanih gužvi kako na ulazima, tako i oko stadiona, i s tim u vezi, donesena je odluka da se kapije stadiona za publiku otvaraju dva časa prije početka utakmice, odnosno u 15:30.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net