САОПШТЕЊЕ ЛЕШИНАРА ПОВОДОМ ИСПАДАЊА ИЗ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ

Лешинари, најватреније Борчеве присталице, огласили су се данас саопштењем за јавност поводом ремија у посљедњем колу Премијер лиге са Витезом (2:2) и испадања из елитног фудбалског ранга у БиХ по трећи пут у клупској историји. Саопштење Лешинара Вам доносимо у цјелости.

Наш ФК Борац на нашу велику жалост није успио изборити опстанак у Премијер лиги. Без обзира на спортски неуспјех у овој сезони, ми се осјећамо као велики побједници јер смо до краја и у великом броју из утакмице у утакмицу прузали беспријекорну подршку нашем великану.

Желимо да поручимо да ће наша подршка Борцу бити још већа и да ће нас овај спортски неуспјех само још више ојачати.

Многи политичари и политичке странке се оглашавају у име навијача и траже да тренутна управа клуба поднесе оставку.  Желимо још једном да нагласимо да нисмо политички обојени.

Као главне кривце за испадање означавамо претходне управе клуба и  Фудбалски савез Републике Српске. Нека челни људи Фудбалског савеза Републике Српске објасне какав је њихов рад кад су у Премијер лиги остала само 2 клуба из Републике Српске!? Нека челни људи Фудбалског савеза Републике Српске објасне како то да град Сарајево има више клубова у Премијер лиги од цијеле Републике Српске!?

Што се тиче тренутне управе, мислимо да је она дошла касно у клуб и није имала довољно времена да избори опстанак у лиги, те да је испадање у нижи ранг најмање њихова кривица. Што се тиче организације клуба, примјећујемо огроман напредак у односу на рад претходних управа. Ова управа још увијек има нашу подршку и надамо се да ће наставити са оваквим радом и да ће тај рад донијети резултате какве сви очекујемо, а то су на првом мјесту повратак у Премијер лигу и изградња помоћних терена.

Ставови, амбиције и планови управе клуба и наше навијачке групе се поклапају и увјерени смо да ћемо заједничким снагама наш Борац вратити на стазе старе славе.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.