SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

saopstenje slika za sajt

Obraćamo se kompletnoj javnosti i želimo da vas sve upoznamo sa još nekim detaljima koji se tiču finansijske situacije u klubu.

Obavještavamo vas da je ove sedmice izmiren dug prema bivšim igračima Asmiru Avdukiću i Draganu Đorđiću.
Zahvalili bismo se golmanu Asmiru Avdukiću koji je oprostio dio duga klubu za koji je godinama nastupao i za to vrijeme ostvario veliki uspjeh i kao član reprezentacije BiH učestvovao na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Brazilu.

Kada je riječ o preostalim dugovanjima prema Borisu Raspudiću i Bojanu Puzigaći, ta dugovanja Borac mora da izmiri do 4. novembra ove godine i Borac će u navedenom roku da obezbijedi i ta sredstva i izmiri dug i prema ovim igračima, tako da ne postoje apsolutno nikakvi problemi niti opasnost da Borac zbog dugovanja ne odigra neku od utakmica Prve lige Republike Srpske.

Još jednom bismo istakli da je u prethodnom periodu veliki dio dugovanja prema bivšim igračima riješen, a kao što ste upoznati, riješen je i dugogodišnji problem sa dugom prema Školi fudbala Džaja, koji je godinama predstavljao prepreku za pravilan razvoj kluba i zbog kojeg je Borac izbačen iz Premijer lige BiH, iako je na terenu potpuno zaslužio da bude dio najvišeg ranga takmičenja.

Za kraj bismo spomenuli i to da se danas redovno izmiruju plate igračima i zaposlenima u klubu, što godinama nije bio slučaj, a takođe na sportskom planu sve ide kako treba, Borac je lider na tabeli, a takođe još uvijek u igri u Kupu Republike Srpske, kao i Kupu Bosne i Hercegovine.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.