SAOPŠTENJE ZA MEDIJE – Sporazumni raskid ugovora sa dosadašnjim trenerom

Nakon odlične sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, FK Borac Banja Luka nakon izborenog plasmana u Premijer Ligu BiH reorganizovaće svoje redove.

Sastanak koji je održan nakon posljednje utakmice Lige za prvaka Republike Srpske, između predsjednika kluba Vice Zeljkovića i šefa stručnog štaba Darka Vojvodića doveo je do sporazumnog raskida ugovora između FK Borac i dosadašnjeg trenera.

„Zahvaljujem se Darku Vojvodiću koji je bio uz klub kada je bilo najteže. Uz njega smo postigli sjajan rezultat i povratak u Premijer Ligu BiH što nije bio lak posao, sav uloženi trud u protekloj sezoni bio je ipak i iscrpljujuć za njega. Period iza nas uzeo je svima nama mnogo energije, a njemu možda i najviše. Zbog toga smo i dogovorili sporazuman raskid ugovora.“, rekao je predsjednik FK Borac Vico Zeljković.

„Hvala svima koji su mi omogućili da vodim jedan ovako veliki klub kao što je Borac, mislim da sam opravdao očekivanja i mislim da mogu uzdignuta čela i čista obraza da napustim ovaj klub. Hvala svima, a Borcu želim sve najbolje u budućnosti.“, rekao je Darko Vojvodić.

U narednom periodu Uprava FK Borac donijeće odluku o angažmanu novog šefa stučnog štaba.

FK Borac Banja Luka

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.