САВЛАДАНИ РОЛТЕК И АЛУМИНИЈ

Фудбалери Борца забиљежили су побједе у посљедње двије припремне утакмице на Рогли. Јагодићеви изабраници савладали сујуче ујутро члана Друге лиге Словеније, Ролтек Доб, резултатом 1:6.Словеначки друголигаш стигао је до вођства у 30. минуту преко Марка Лундера, међутим за само 20 минута другог полувремена изабраници Владе Јагодића су постигли шест голова, од чега су четири била дјело Милоша Кукића, који је прошле сезоне наступао за кадетски тим Борца.

Првих 45 минута, како рекосмо, завршено је резултатом 1:0. У 66. минуту „црвено-плави“ су изједначили преко Србољуба Јандрића, затим је Демир Јакуповић у 70. минуту повисио на 1:2, а само три минута касније Кукић је постигао свој први гол за 1:3. Преостала три поготка Кукић је постигао у 77, 80. и 86. минуту.

У посљедњој контролној утакмици на припремама на Рогли, одиграној јуче у поподневним часовима, Јагодићеви пулени су резултатом 4:2 савладали словеначког друголигаша Алуминиј из Кидричева. Стријелци за Борац били су Александар Субић, Елвир Кољић, Србољуб Јандрић и Синиша Саничанин.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.