Себастијан Ерера нови је фудбалер нашег клуба

Себастијан Ерера, колумбијски дефанзивац, нови је фудбалер нашег клуба.
Рођен је 23. јануара 1995. године, а сениорску каријеру започео је у Депортиво Переири.
Фудбалски пут одвео га је у Сјеверну Македонију. За пет година колико је носио дрес Работничког стекао је статус једног од најбољих играча тамошњег првенства, а добио је и држављанство Сјеверне Македоније.
Након одласка из Работничког усљедила је епизода у редовима МТК-а из Будимпеште, потом повратак у македонски фудбал, али у дресу Брегалнице, те одлазак у кипарску Доксу из које стиже у Бањалуку.
„Долазак у Борац и Бањалуку је велики изазов за мене. Имао сам неколико разговора са челним људима клуба и свидјела ми се идеја којом се руководе. Знам да Борац сваке сезоне има највише амбиције и срећан сам што сам дио ове фудбалске приче. Упознат сам и са тим да је Хосе Кортез стигао у Борац, и надам се да ће колумбијска веза бити талична за клуб у наредној сезони.“, рекао је Ерера који игра на позицији лијевог бека, а већ се прикључио нашој екипи на Златибору.
За наше клупско руковдоство нема предаха. Милан Тегелтија каже да је задовољан доласком Ерера, а истиче да се настављају преговори са још неколико играча.
„Себастијан је био веома коректан током преговора и вјерујем да ће се брзо уклопити у нашу екипу. Ми настављамо да радимо. У току су преговори са још неколико играча. Желимо да појачамо, то није тајна, нападачку линију, и надам се да ћемо ускоро успјети у томе.“ каже Тегелтија.
Осврнуо се Милан Тегелтија и на резултате током припремног периода.
„Уписали смо два пораза, али мене више од тога занима како екипа ради на тренингу. Оно што могу да видим, а од првог дана сам на Златибору, улијева ми оптимизам. Треба нам времена да се све посложи, али из дана у дан екипа изгледа све боље. Стручни штаб ради одличан посао, фудбалери су посвећени, и то су ствари које ме радују. Не сумњам да ће када то буде требало бити они прави и да ће екипа играти онако како сви прижељлкујемо и чему тежимо.“, рекао је Тегелтија.
Себастијане, добродошао у Борац! 🔴🔵

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.