SERGEJ DOJČINOVIĆ: PRESREĆAN SAM ZBOG POVRATKA U VOLJENI KLUB

Sergej Dojčinović, novi je fudbaler našeg kluba, a ujedno se vraća i na mjesto na kojem je napravio svoje prve fudbalske korake. Sergej ne krije zadovoljstvo što je ponovo dobio priliku da nosi dres voljenog kluba.

„Za FK Borac navijam od malih nogu i ne mogu da opišem koliko sam srećan što ću ponovo nositi najdraži dres. Nadam se da ću opravdati povjerenje klupskog rukovodstva, a na meni je da se dokazujem na svakom treningu i da se nametnem treneru Vinku Marinoviću. Navijači od mene mogu da očekuju da ću ostaviti srce na terenu kad god mi se ukaže prilika za igru,“ priča Dojčinović.

Sergej je rođen 14. aprila 2000. godine u Banjaluci. Fudbalski je ponikao u Platonovoj ulici, a potom se obreo u FK Zvijezdi 09 u kojem je stekao i premijerligaško iskustvo. Dobre partije nisu promakle skautima zagrebačkog Dinama, pa je ovaj desni bek, godinu dana proveo u omladinskoj školi „modrih“, a nakon toga je nosio dres Rudara iz Prijedora, Slobode iz Novog Grada, te Laktaša iz kojih stiže na Gradski stadion u Banjaluci.

„Za mene je period proveden u zagrebačkom Dinamu jedno veliko iskustvo koje mi je pomoglo da napredujem u svim aspektima. Naučio sam dosta o fudbalu i profesionalizmu iz nekog drugog ugla. Naravno, svi moji prethodni klubovi su mi dosta pomogli da steknem sve što je neophodno za seniorski fudbal. Pamtim i boravak u Laktašima. Igrali smo moderan i napadački fudbal, a ja sam došao do izražaja. Upisao sam sedam asistencija. Nažalost, nisam uspio da postignem gol, ali za mene je asistencija vrijedna kao gol.“ kaže Dojčinović.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.