СИГУРНОМ ПОБЈЕДОМ ОСИГУРАТИ ПРОЛАЗ

Сутрадан од 21:05 почеће сусрет између Борца и Челика из Никшића, биће то трећи узастопни излазак нашег клуба на европску фудбалску сцену. Жеља свих у клубу је да се уложи максимум напора да би се остварила сигурна побједа како би на реванш отишли растерећено.

– Преузели смо улогу фаворита, што апсолутно и јесмо. Мислим да Челик треба више да размишља каквом се игром супроставити нама, а ми ћемо играти нападачки као и до сада, јер императив је Борца да увијек иде на побједу. Јако добро познајем екипу Челика као и карактеристике већине играча. Нису ни мало наивна екипа, и сигурно их нећемо потцјенити – изјавио је Славиша Божичић.

На данашњој прес конференцији поред шефа стручног штаба појавила су се још три играча Борца. Срђан Граховац који је поникао у Борцу, Асмир Авдукић, повратник у редове Борца, и новајлија Славиша Дугић.

Сигурно је да су велика очекивања пред сутрашњи меч. Добили смо улогу фаворита коју смо прихватили, иако нећемо потцјенити екипу Челика. Надам се да ћемо уз помоћ пуног стадиона испратити Челик са за њих негативним резултатом – рекао је Граховац.

Атмосфера у екипи је одлична а припреме су исто тако одлично одрађене. Као нападач, надам се да ћу постићи погодак на дебију пред домаћом публиком, али бих пресрећан да то уради било ко, јер је најважније остварити што бољи резултат – истакао је Славиша Дугић.

Фудбалери који иду у карантин пред утакмицу са Челиком су: Асмир Авдукић, Далибор Козић, Милан Ступар, Драшко Жарић, Бојан Марковић, Марко Милић, Марко Живковић, Александар Радуловић, Огњен Радуловић, Младен Жижовић, Јоцо Стокић, Славиша Дугић, Бранислав Крунић, Ведран Кантар, Синиша Дујаковић, Стефан Дујаковић, Петар Кунић, Срђан Граховац.

Карте за утакмицу су већ у продаји и могу се купити по цијени од 5КМ – сјеверна трибина, 6КМ – источна трибина, 10КМ – западна трибина и 25КМ – ВИП ложа.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.