|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 04.07.2012. u 12:56

SIGURNOM POBJEDOM OSIGURATI PROLAZ

Sutradan od 21:05 počeće susret između Borca i Čelika iz Nikšića, biće to treći uzastopni izlazak našeg kluba na evropsku fudbalsku scenu. Želja svih u klubu je da se uloži maksimum napora da bi se ostvarila sigurna pobjeda kako bi na revanš otišli rasterećeno.

– Preuzeli smo ulogu favorita, što apsolutno i jesmo. Mislim da Čelik treba više da razmišlja kakvom se igrom suprostaviti nama, a mi ćemo igrati napadački kao i do sada, jer imperativ je Borca da uvijek ide na pobjedu. Jako dobro poznajem ekipu Čelika kao i karakteristike većine igrača. Nisu ni malo naivna ekipa, i sigurno ih nećemo potcjeniti – izjavio je Slaviša Božičić.

Na današnjoj pres konferenciji pored šefa stručnog štaba pojavila su se još tri igrača Borca. Srđan Grahovac koji je ponikao u Borcu, Asmir Avdukić, povratnik u redove Borca, i novajlija Slaviša Dugić.

Sigurno je da su velika očekivanja pred sutrašnji meč. Dobili smo ulogu favorita koju smo prihvatili, iako nećemo potcjeniti ekipu Čelika. Nadam se da ćemo uz pomoć punog stadiona ispratiti Čelik sa za njih negativnim rezultatom – rekao je Grahovac.

Atmosfera u ekipi je odlična a pripreme su isto tako odlično odrađene. Kao napadač, nadam se da ću postići pogodak na debiju pred domaćom publikom, ali bih presrećan da to uradi bilo ko, jer je najvažnije ostvariti što bolji rezultat – istakao je Slaviša Dugić.

Fudbaleri koji idu u karantin pred utakmicu sa Čelikom su: Asmir Avdukić, Dalibor Kozić, Milan Stupar, Draško Žarić, Bojan Marković, Marko Milić, Marko Živković, Aleksandar Radulović, Ognjen Radulović, Mladen Žižović, Joco Stokić, Slaviša Dugić, Branislav Krunić, Vedran Kantar, Siniša Dujaković, Stefan Dujaković, Petar Kunić, Srđan Grahovac.

Karte za utakmicu su već u prodaji i mogu se kupiti po cijeni od 5KM – sjeverna tribina, 6KM – istočna tribina, 10KM – zapadna tribina i 25KM – VIP loža.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net