|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 27.02.2014. u 18:14

SJEVER OD DANAS “RODITELJSKA TRIBINA”

Sjeverna tribina Gradskog stadiona u Banjaluci od danas je dobila novi naziv – roditeljska. Nakon što je FSBiH donio zabranu o dolasku gostujućih navijača na stadione širom BiH, radna grupa našeg kluba došla je na ideju za novi projekat.

Naime, sjeverna tribina Gradskog stadiona od danas će funkcionisati pod nazivom roditeljska. U prevodu, roditelji će na jednu kupljenu ulaznicu moći uvesti dijete besplatno. Sa druge strane, za ulazak na zapadnu tribinu će svi morati kupiti ulaznicu. Članovi Radne grupe su se dogovorili da će na svom primjeru to i dokazati i da će i oni kupiti ulaznice za zapad.

Iako je sjednica Skupštine trebala da bude održana 23. februara, do iste nije došlo, pa bi naš klub tek polovinom marta trebalo da dobije novog predsjednika, a sa njim i Upravni odbor.

Predsjednik radne grupe Draško Ilić nije htio komentarisati špekulacije o tome da će baš on naslijediti Srđana Šuputa na mjestu predsjednika. Ilić je izjavio da je cilj Radne grupe ispunjen, a to je da pregleda kompletnu situaciju u klubu. Ilić je takođe izjavio da su trenutna dugovanja Borca 13 500 000 KM i da je  potpisan reprogram dugova sa Elektrodistribucijom i Vodovodom na period od 10 godina. Uz to, isplaćene su dvije i po plate fudbalerima, po jedna Radnoj zajednici i omladinskoj školi za 2013. godinu, te kompletna januarska plata za 2014.

Crveno-plava ekspedicija se ažurno priprema za nastavak sezone i puni optimizma dočekuju utakmicu protiv Mladosti. Utakmica protiv Mladosti počinje u 17 časova, uz direktan prenos na Areni sport.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net