SLOBODNO PRIJEPODNE, DANILOVIĆEV ROĐENDAN I VELIKI OBRAČUN

U Staroj Pazovi danas svečano, 21. rođendan proslavio je Vladan Danilović. Mladi reprezentativac BiH poželio je sam sebi dobro zdravlje.

-Samo nek’ je zdravlja, ostalog će biti. Glavom sam skroz u Borcu, a što se tiče eventualnih ponuda, biće kako treba biti. Uopšte se ne opterećujem. Što se tiče ove sutrašnje utakmice, nadam se da ćemo se predstaviti u dobrom svjetlu, a volio bi da Stojan Vranješ da gol, rekao je slavljenik Danilović.

-Da je on nama živ i zdrav, uglas su poručili kapiten Vranješ, Marković i Ćosić.

Utakmica protiv Zvezde je nešto o čemu momci razmišljaju.

-Najvažnije je da mi taktički dobro odigramo, da bude dobro zalaganje, a ako bude tako doće i dobar rezultat, istakao je kapiten Vranješ.

Đorđe Ćosić zbog lakše povrede neće igrati sutra, ali će Bojan Marković imati priliku da osjeti travu Marakane.

-Bilo bi dobro da nastavim golgetersku seriju. Nije nemoguće da bude dobar rezultat, ako bude dobro zalaganje svih nas na terenu, optimista je Marković.

Trening je danas od 18.00 časova.

PRASE ZA ŠAMPIONE

Obračun dana viđen je na „plastici“. Snage u nožnom tenisu odmjerili su članovi stručnog štaba Miljan Bajić i Radovan Gajić protiv medicinskog tima, Siniše Ćebića i Darka Dejanovića. Gotovo dva dana najavljivan duel dobili su Bajić i Gajić 2:0 u setovima. Poraženi su dužni da šampionima plate prase iako je i jagnje bilo u opticaju.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.