СПОНЗОРСКИ ПАКЕТИ ЗА СНАЖАН И ЕВРОПСКИ БОРАЦ!

Један од планираних начина финансирања Фудбалског клуба Борац за сезону 2017-18, у којој ће се наш клуб такмичити у Премијер лиги БиХ након освајања шампионске титуле у Првој лиги Републике Српске, јесте продаја спонзорских пакета свим заинтересованим привредним субјектима како у Бањалуци, тако и у Републици Српској и Босни и Херцеговини, али и физчким лицима. У понуди су три спонзорска пакета сачињених од неколико подкатегорија, а са сваком можете да се упознате кроз фотографије.

Фудбалски клуб Борац је, без икакве сумње, спортски бренд не само у нашем граду, већ и знатно шире и настоји да, у догледно вријеме, постаје један од лидера фудбала у региону, уз препознатљив рад, функционисање и маркетиншко дјеловање. Сходно томе, Фудбалски клуб Борац очекује да ће многобројни привредници препознати потенцијал који „Великан из Платонове“  носи са собом, као и напоре које актуелно руководство клуба чини како би свјетла европске фудбалске позорнице поново обасјала Борац и Бањалуку!

Са друге стране, Фудбалски клуб Борац, приликом остваривања евентуалног партнерства са одређеним привредним субјектом, нуди, на обострано задовољство, многобројне услуге, погодности и промоције одређеног бренда или компаније-партнера нашег клуба.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.