|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 02.06.2017. u 12:39

SPONZORSKI PAKETI ZA SNAŽAN I EVROPSKI BORAC!

Jedan od planiranih načina finansiranja Fudbalskog kluba Borac za sezonu 2017-18, u kojoj će se naš klub takmičiti u Premijer ligi BiH nakon osvajanja šampionske titule u Prvoj ligi Republike Srpske, jeste prodaja sponzorskih paketa svim zainteresovanim privrednim subjektima kako u Banjaluci, tako i u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, ali i fizčkim licima. U ponudi su tri sponzorska paketa sačinjenih od nekoliko podkategorija, a sa svakom možete da se upoznate kroz fotografije.

Fudbalski klub Borac je, bez ikakve sumnje, sportski brend ne samo u našem gradu, već i znatno šire i nastoji da, u dogledno vrijeme, postaje jedan od lidera fudbala u regionu, uz prepoznatljiv rad, funkcionisanje i marketinško djelovanje. Shodno tome, Fudbalski klub Borac očekuje da će mnogobrojni privrednici prepoznati potencijal koji “Velikan iz Platonove”  nosi sa sobom, kao i napore koje aktuelno rukovodstvo kluba čini kako bi svjetla evropske fudbalske pozornice ponovo obasjala Borac i Banjaluku!

Sa druge strane, Fudbalski klub Borac, prilikom ostvarivanja eventualnog partnerstva sa određenim privrednim subjektom, nudi, na obostrano zadovoljstvo, mnogobrojne usluge, pogodnosti i promocije određenog brenda ili kompanije-partnera našeg kluba.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net