Срђан Граховац у својој кући: Борац ме научио да будем шампион!

Након девет година вратио се у своју Бањалуку, у своју фудбалску кућу, у свој Борац.

Срђан Граховац задужио је дрес са бројем петнаест, а емоције није крио.

„Богу хвала, посложиле су се неке ствари, уклопиле су се коцкице, да се вратим у клуб у којем сам почео да играм фудбал, у којем сам одрастао и формирао се као човјек и играч, клуб са којим сам прошао све најбоље и све најгоре. Вратио сам се у мој омиљени клуб и једва чекам да поново дебитујем пред нашом публиком“, рекао је Граховац.

Борчевац од главе до пете, своју љубав ка нашем клубу никада није крио. Каже да је на Градском стадиону научио све оно што фа је касније водило кроз живот.

„Васпитан сам у Борцу и то ме је носило у иностранству. Омогућило ми је да остварим оно што сам остварио. Зато нисам имао проблема ни у једном клубу.

Од малих ногу васпитан сам да треба да се борим за прво мјесто, да треба да будем шампион, да будем капитен, тако да је то у мени.

Не осјећам никакав додатни притисак у односу на период када сам већ био овдје. Циљ ми је био да се вратим у годинама када могу много да пружим, како на терену, тако и ван њега, а не да се вратим на заласку каријере.“, рекао је Граховац

Бираним ријечима о Срђану је током званичне промоције говорио Милан Тегелтија, предсједник нашег клуба.

„Од њега очекујемо да буде један од носилаца ДНК Борца и да буде лидер нове генерације, која има највише циљеве у Премијер лиги БиХ, а наредне године надамо се и у Европи.

Срђан је био у клубу када смо 2011. године освојили титулу. И ја сам тада био ту, па се надам да ћемо тај успјех поновити. Његово је да вриједно ради.

Његове радне навике су неспорне и сигурни смо да ће их пренијети на остале играче.

Ово је велики догађај за Борац, који враћа своју дјецу у годинама када још могу да помогну, а не онда када су на заласку каријере.

Срђан то није, он се у најзрелијим фудбалским годинама вратио у матични клуб“ , рекао је Тегелтија.

Повратак Срђана Граховца обрадовао је и бившег му капитена, а данас спортског директора нашег клуба Оливера Јандрића.

„Срђо је дијете клуба, а остварио је богату међународну каријеру. На задовољство свих нас, вратио се у матични клуб.

Мислим да је то начин и пут којим би требало да иду сви играчи који су поникли у нашим омладинским категоријама.

О његовим људским и играчким квалитетима сувишно је да причамо.

Сви у клубу се надамо да ће његов карактер и приступ фудбалу допринијети да остваримо високе циљеве које имамо ове године. Желим му пуно среће и да се што прије адаптира“, рекао је Јандрић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.