STOJAN MALBAŠIĆ NOVI PREDSJEDNIK BORCA! (VIDEO)

Fudbalski klub Borac od danas ima novog predsjednika, Vicu Zeljkovića, naslijedio je legendarni fudbaler našeg kluba, Stojan Malbašić. Kao neko ko je decenijama (od 1974. godine) u Borcu, Stojan Malbašić je izabran jednoglasno. Kao igrač je osvojio dva najvažnija trofeja u istoriji Borca, i to Kup maršala Tita i Mitropa kup. Osim toga radio je i kao trener, ali i pomoćni trener crveno – plavih, jedno vrijeme je bio direktor, a do sada je obavljao funkciju sekretara stručnog štaba.

Novi predsjednik našeg kluba u upravu je kooptirao dva nova člana, Mladena Jovićevića i Stanislava Kolesku, koji su od danas na pozicijama potpredsjednika FK Borac.

Sad već bivši prvi čovjek Borca, Vico Zeljković ostaće upisan kao jedan od najuspješnijih predsjednika u istoriji našeg kluba. Aktuelni čelni čovjek Fudbalskog saveza Republike Srpske je za nešto dvije godine podigao klub od ambisa do Evrope.

Vico Zeljković je neko ko je vratio gotovo sve dugove Borca, odblokirao klupski račun, doveo do toga da plate i doprinosi se isplaćuju „u dan“. Naš klub zahvaljujući sad već bivšem predsjedniku ima ozbiljnog generalnog sponzora, ekipu koja izaziva respekt širom države i šire, veliki broj infrastrukturnih noviteta koji su urađeni na samom stadionu i koji se tek trebaju uraditi… Posljednja zaostavština Vice Zeljkovića Borcu je produžen ugovor sa jednim od najboljih igrača kluba, Goranom Zakarićem.

Aktuelni prvi čovjek fudbala Srpske i budući predsjednik Fudbalskog saveza BiH uvijek će biti na raspolaganju Borcu, ali i svim ostalim našim klubovima.

Ne manje važan podatak sa današnje skupštine je činjenica da će Borac uskoro dobiti i žensku sekciju, odnosno Ženski fudbalski klub, obzirom da je ŽFK Banjaluka ušla u našu porodicu. Takođe, Futsal klub Borac od naredne sezone takmičiće se u Prvoj ligi Republike Srpske sa samo jednim ciljem, plasmanom u BH elitu.

Činjenica da postoji Futsal klub Borac, te da ćemo dobiti ŽFK Borac dovoljno govori o tome da naš klub ispunjava sve propise na kojima insistira evropska kuća fudbala – UEFA.

Novom predsjedniku Borca, našoj legendi, Stojanu Malbašiću želimo puno sreće na čelu našeg kluba, a Vici Zeljkoviću želimo da fudbal Republike Srpske i BiH povede ka evropskim visinama.

Kompletno obraćanje medijima, novog i bivšeg predsjednika Borca pogledajte u video materijalu:

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.