СУТРА ПОЧИЊЕ ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА САРАЈЕВО

Фудбалски клуб Борац обавијештава све навијаче да, због огромног интересовања за дерби утакмици 23. кола Премијер лиге са једним од највећих Борчевих премијерлигашких ривала Сарајевом, већ од сутра креће продаја улазница. Карте по цијени од 4 КМ (исток и сјевер) и 7 КМ (запад) моћи ће да се купе сваки дан у кафе-бару Гаријева пивница од 7 до 24 часа, од четвртка на Тргу Крајине сваким даном од 11 до 15 часова, те на дан утакмице на благајнама Градског стадиона од 14 часова.

Фудбалски клуб Борац позива навијаче да, због наведеног интересовања и велике потражње, те дијела улазница који је већ резервисан, на вријеме купе своју карту за утакмицу, те да у суботу, 2. априла, од 18:30 часова навијањем са трибина помогну црвено-плавима у једном од највећих дербија бх. фудбала.

Истовремено, Фудбалски клуб Борац жели да нагласи да ће сав приход од продаје улазница за утакмицу са Сарајевом бити искоришћен за санирање раније насталих дуговања како би клуб добио лиценцу за наступ у Премијер лиги и у сљедећој такмичарској сезони.

ПОМОЗИМО БОРЦУ САДА КАДА ЈЕ НАЈПОТРЕБНИЈЕ!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.